Poslovni dogodki I Grande Dogodek

POSLOVNO

Navdušite vaše sodelavce z dobrotami, ob katerih bodo pozabili na vsa prejšnja doživetja s hrano.

Naj vam pomagamo pri načrtovanju vašega naslednjega poslovnega dogodka. Razumemo, kako pomembno je narediti dober vtis v poslovnem svetu. Naše stranke so v središču vsega, kar počnemo, in to velja tako za podjetja kot za posameznike. Ne glede na to, ali imate neformalni samopostrežni bife ali odmevno slavnostno večerjo, bi moral vaš dogodek odražati znamko, za katero ste si prizadevali.

Poslovno

Pri tem poskrbimo za vse podrobnosti. Uporabljamo najbolj kakovostne sestavine, ki jih postreže naša dobro usposobljena ekipa. Brezhibno izveden dogodek bo izboljšal vašo blagovno znamko in poslovanje. Lahko poskrbimo za najrazličnejše sloge in velikosti prireditev, kot npr. poslovne zajtrke, samopostrežna kosila, podjetniške večerje, konference ali seminarje.

Poslovno
Poslovno

Ponujamo več kot le storitve hrane in strežbe. Naša lokacija je primerna za večje skupine, na voljo pa imate tudi tehnično opremo, kot npr. brezžično omrežno povezavo, projektor, zvočni sistem in drugo potrebno za projekcije na platno. Prav tako imajo gostje v bližnji okolici na voljo nastanitvene možnosti, kar olajša celotno organizacijo dogodkov, ki trajajo cel dan.