Organizacija porok I Grande Dogodek

POROKE

Ne obstaja boljšega načina za praznovanje ljubezni kot z dogodkom, ki bo navdušil še tako zahtevne goste.

O tem dnevu ste sanjali dlje časa in izoblikovali popolno izkušnjo v vaših mislih. Pri Grande razumemo, da vsaka poroka odraža posameznika na osebni ravni. Zato je bistvenega pomena, da je dogodek dobro organiziran.

Poroke

Morda ste tradicionalist, ki išče znamenito zgodovinsko lokacijo ali pa avanturist, željan unikatnega poročnega dneva. Naše osebje bo pozorno prisluhnilo in ustvarilo nepozaben dan za vas in vaše bližnje. Vaša poroka mora odražati vse to, kar ste in kar imate radi. Čas je, da se osredotočite na vas in goste ter prepustite skrb za podrobnosti našemu osebju. Izkušeni koordinatorji vas bodo vodili skozi vsak korak v procesu.

Poroke
Poroke

Pri ustvarjanju vašega sanjskega poročnega dneva so v proces vključeni vsi dejavniki: cena, število gostov, lokacija, tema dogodka in prizorišče. Na voljo je luksuzna ponudba pijače in hrane, poskrbeli pa bomo tudi za primerno dekoracijo, ki se bo gostom vtisnila v spomin. Naša ekipa bo zagotovila, da bo vaš dan resnično poseben. Poleg tega je na voljo prijetna atmosfera, možnost najema šotora pa omogoča neodvisnost od vremenskih razmer. Pod poročnim šotorom lahko ustvarimo klasični ali sodobni poročni ambient. V skladu z vašimi željami so tudi mize urejene na način, ki ustreza vrsti dogodka.