Piknik I Grande Dogodek

PIKNIK

Piknik ni le obrok, temveč dogodek. Pri Grande želimo, da se sprostite in z gosti uživate v vašem dnevu

Iščete način, kako narediti zanimivo in okusno rojstnodnevno zabavo za Vaše otroke? Želite presenetiti prijatelja ali ljubo osebo iz vašega življenja, pa ne veste kako to storiti? Ne glede na to, ali prirejate zabavo za mlajše ali odrasle, vam Grande pri tem lahko pomaga. Grande vam bo pomagal pri vseh vrstah piknikov. Naša ekipa lahko organizira, pripravi in postreže katerokoli hrano ali pijačo za vaš dogodek. Uredili bomo vse potrebno ne glede na število gostov.

Piknik

Naš cilj je strankam pomagati in slaviti posebne priložnosti ter ustvarjati spomine na čudovitih lokacijah z okusno hrano in pijačo. Če želite svoji priložnosti dodati kanček zabave, lahko izberete razne pripomočke na našem seznamu rekvizitov. V vsakem primeru pa ste lahko prepričani, da bo piknik z ekipo Grande poskrbel za to, da bo vašim željam ugodeno.

Piknik
Piknik

Dogovorimo se glede datuma, časa in lokacije izvedbe piknika. Lahko se odločite le za najem lokacije ali pa celoten proces prepustite našemu osebju. Ekipa Grande uživa v pripravi piknikov za različne priložnosti. Prav tako svoje storitve dostavi na vse konce Slovenije. Osebje je zadolženo za dekoracijo, postavitev, okusno hrano in pijačo po vašem okusu. Lahko predvajate svoje glasbene želje in uživate v krasnem dnevu s prijatelji in družino. Po končanem dogodku naše osebje poskrbi tudi za čiščenje, tako da po dolgem dnevu lahko brezskrbno odidete.