Catering na vašem dogodku? Tu smo za vas I Grande Dogodek

CATERING

Poskrbimo za dobrote, ki bodo navdušile vsakogar.

ROJSTNODNEVNI CATERING

Otroci so lahko izbirčni, a mi vemo, kaj imajo radi. Vsa najljubša hrana vaših otrok je pri nas dostopna, vključno s hamburgerji, slastnimi hot-dogi, ocvrtim krompirčkom in rojstnodnevnimi tortami. Poskrbeli bomo tudi za odrasle. Poleg hrane imate na voljo bar, kjer je v ponudbi vse od vin do piva in koktejlov. Zavedamo se, da je vsak dogodek drugačen, zato vam ponujamo široko paleto gostinskih možnosti.

Catering

CATERING NA PIKNIKU

Naša hrana je narejena s strani izvrstnih kuharjev, ki imajo večletne kulinarične izkušnje in so sposobni preprost piknik povzdigniti v nekaj čudovitega. Izbirate lahko med tradicionalnimi burgerji na žaru, svežo solato in sladico v kombinaciji s hladno pijačo. Ponosni smo, da za vas pripravimo okusno, svežo in zdravo hrano. Vsa hrana je na voljo s krožniki, jedilnim priborom in servietami.

Catering

POSLOVNI CATERING

Naša široka ponudba pijače in hrane omogoča, da izbirate med vabljivimi prigrizki, klasičnimi recepti ali pa se odločite za bolj eksotične okuse, ki ugodijo najzahtevnejšim brbončicam. Oblikovali bomo personalizirano ponudbo hrane, da ugodimo vašemu unikatnemu okusu. Vsa hrana iz naše kuhinje izpolnjuje visoke standarde in podpira lokalno skupnost.

Catering

POROČNI CATERING

Vaš poročni dan bomo oblikovali v skladu z vašimi željami. Ne glede na to, ali gre za izvrstne večerne kanapeje, praženo meso ali žar v družinskem slogu, lahko z Grande Catering računate na okusno hrano in fantastično postrežbo. Na koncu pa se lahko še osvežite s hladnim požirkom izbrane vrhunske penine.

Catering

POŠLJI POVPRAŠEVANJE